Trappstäd för BRF och fastighetsägare

 Vi hjälper dig med alla dina behov för trappstäd i Borås, Svenljunga och Tranemo. Smidigt och enkelt. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för alla dina behov av trappstäd i Borås. Första intrycket av er fastighet är viktig. Se till att alltid ha det perfekt med vår trappstädning. Vi erbjuder trappstädning för BRF och fastighetsägare med flexibla paketlösningar.

Nöjd kund-garanti

Om du inte är nöjd med vårt resultat åtgärdar vi det så snart vi kan. Kontakta oss inom 24 timmar från att städningen utförs så kommer vi tillbaka till dig så fort vi kan.

Flexibla tider​

Vi erbjuder flexibla tider när vi städar rent. Det gör att du kan välja att låta oss komma en tidpunkt då det passar dig allra bäst - morgon, middag eller kväll.

Punktlighet

För oss är det viktigt med punktlighet och att vara detaljorienterade. Vi kommer på den tid som bestäms och vi gör allt för att vara klar med städningen inom bestämd tidsram.

Trappstäd i Borås

I vårt utbud av trappstäd i Borås, erbjuder vi städning av hiss, entré, föreningslokaler och tvättstuga för extra kostnad. Det första man möts av när man kommer in i en byggnad är trappuppgången. Därför är det extra viktigt att det har gjorts ett bra trappstäd. Vi sopar, moppar och dammtorkar golvytor, lister, brevlådor, sopinkast och andra tillgängliga ytor. Du kan vara säker på att ditt trappstäd kommer vara i högsta kvalitet.

Smuts på väggar och fläckar är inget man vill se när man kommer innanför dörren inte heller grus och lera på golvet eller dammiga anslagstavlor. Vi håller rent på alla lister och ytor med vårt trappstäd i Borås. Vi rengör även entrédörr inklusive fönster, brevinkast samt rengör åtkomliga lampor och tömmer soptunnor vid behov.

Hyggenen i hissen är lika viktig. Vi rengör handtag och speglar i din hiss, när du anlitar vårt trappstäd i Borås, Tranemo och Svenljunga med omnejd. Låt oss på Mobil städ ta hand om allt ditt trappstäd för ett fantastiskt första intryck av din fastighet. Berätta dina behov för trappstäd så tar vi fram en lösning till dig för ett bra trappstädspris. 

Omfattning trappstädning

Vi tar hand om din trappstädning i Borås, både för små och stora företag. Vi sköter även trappstädning för BRF, på de tider som passar dig. Nu kan du vara säker på att din trappuppgång är skinande ren när besökare, boende och kunder anländer. Du bestämmer själv vilken tid du önskar att vi kommer och städar, med våra flexibla tider.

Städprodukter tar vi med oss ut till er och ingår i priset. Du som är kund står däremot för förbrukningsmaterial så som pappershanddukar och liknande. Ifall det finns ett behov att byta ut sådant i föreningslokaler eller tvättstugor. Materialkostnad tillkommer med 49kr per tillfälle. Lägsta debitering är 2h. För städning på helgdagar och röda dagar tillkommer 15% på timpriset. Alla priser är exklusive moms.

Överlämna ditt trappstäd i Borås till oss. Vårt paket för trappstäd inluderar entre, trappa, hiss och föreningslokal. Utöver standardpaketet för trappstäd i Borås, kan vi självklart lägga till extratjänster så som städ av tvättstuga. Välj mobil städ för en skinande ren trappuppgång.

Recensioner från tidigare kunder

5/5
Smidigt att boka, tillmötesgående och flexibel. Utförde jobbet på bästa sätt. Kan varmt rekommenderas.
5/5
Jättebra, noggranna och trevliga!
5/5
Trevligt och rent hyresvärden var ytterst nöjda!
5/5
Bokade i sista minuten men de kunde snabbt komma och lösa flyttstädningen. Kommer användas fler gånger!

Gallery

Kontakta oss

    Om oss

    Mobil Städ är en städfirma för dig i Borås med omnejd som du kan känna dig trygg och säker med att anlita. Vi är flexibla, punktliga och att du har alltid rätt till vår Nöjd-Kund-Garanti.