Företagsstäd för din firma

Vi hjälper dig med alla dina behov för företagsstäd i Borås, Svenljunga och Tranemo. Smidigt och enkelt. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för alla dina behov av kontorsstäd och företagsstädning i Svenljunga Kommun och Borås. Din arbetstid är dyrbar. Vi förstår det. Vårt paket för företagsstäd i Borås är svaret.

Nöjd kund-garanti

Om du inte är nöjd med vårt resultat åtgärdar vi det så snart vi kan. Kontakta oss inom 24 timmar från att städningen utförs så kommer vi tillbaka till dig så fort vi kan.

Flexibla tider​

Vi erbjuder flexibla tider när vi städar rent. Det gör att du kan välja att låta oss komma en tidpunkt då det passar dig allra bäst - morgon, middag eller kväll.

Punktlighet

För oss är det viktigt med punktlighet och att vara detaljorienterade. Vi kommer på den tid som bestäms och vi gör allt för att vara klar med städningen inom bestämd tidsram.

Recensioner från tidigare kunder

5/5
Smidigt att boka, tillmötesgående och flexibel. Utförde jobbet på bästa sätt. Kan varmt rekommenderas.
5/5
Jättebra, noggranna och trevliga!
5/5
Trevligt och rent hyresvärden var ytterst nöjda!
5/5
Bokade i sista minuten men de kunde snabbt komma och lösa flyttstädningen. Kommer användas fler gånger!

Företagsstädning i Borås, Svenljunga Kommun

Ert företagsstäd har aldrig varit lättare nu när du kan välja Mobil städ för din firmas behov. Du är på din arbetsplats för att jobba och inte för att städa och det finns möten som är viktigare än att städa köket. Det förstår vi.

Du vill ju inte börja morgonen med att dammsuga kontoret eller dammtorka ytor innan de anställda kommer in? Såklart du inte vill det! Därför finns vi för att ta hand om alla dina behov inom företagsstädning i Borås. Det har aldrig varit lättare att få hjälp med företagsstäd. Vi kan alltid anpassa oss efter era behov och tider för företagsstäd i Borås.

Vad ingår i ett kontorsstäd?

Kontorsutrymmen
  • Vi dammsuger alla golv och mattor.
  • Golven rengörs med fuktmopp.
  • Vi dammar alla fria ytor.
  • Alla fläckar på speglar, lister och dörrar tas bort.
  • Papperskorgarna töms.
Toaletter
  • Vi rengör alla handfat och toaletter både in- och utvändigt.
  • Kök/Pentry / Matsal
  • Vi rengör kök eller pentry.
  • Arbetsbänk och diskbänk torkas av och görs rena.
  • Vi tar med oss det städmaterial som behövs och det ingår i priset. Du som är kund står däremot för förbrukningsmaterial – som toalettpapper och pappershanddukar.
Vad kostar det?

Kontorstädning: från 350kr/tim ex.moms

Kontorsstädning som förenklar vardagen för dig

 Lägg din arbetstid och dina anställdas arbetstider på det som genererar företaget intäkter. Överlämna städet till oss!  Vi erbjuder ett standardpaket för företagsstäd men kan även lägga till extratjänster om så önskas. För att uppfylla alla dina behov inom företagsstäd. 

Vi hjälper dig med att städa toaletter, kök eller pentry och alla kontorsutrymmen.
Vi tvättar även speglar och rengör öppna ytor, så väl som att tömma papperskorgar. Vilket behov du än har inom företagsstäd och kontorsstädning, så kan vi hjälpa dig.

Vi strävar alltid efter att du ska vara en så nöjd kund som möjligt när du beställer företagsstäd från oss och att erbjuda flexibla tjänster för ett bra pris är nyckeln. Vi är stolta över att vara proffs på företagsstädning i Borås. Om du inte är nöjd så åtgärdar vi det så fort vi kan. Nöjda kunder är det viktigt för oss inom företagsstädning. Materialkostnad tillkommer med 49kr per tillfälle. Lägsta debitering är 2h. För städning på helgdagar och röda dagar tillkommer 15% på timpriset. Alla priser är exklusive moms.

Ditt val på firma för företagsstäd har aldrig varit enklare. Berätta för oss vad du vill ha hjälp med i din företagsstädning. Vi anpassar oss efter dina behov. Vi tar med oss det till ert företag vid besök. Du som är kund står däremot för förbrukningsmaterial så som toalettpapper och pappershanddukar. Priserna för företagsstäd i Borås är efter rutavdrag och inklusive moms.

Gallery

Om oss

Mobil Städ är en städfirma för dig i Borås med omnejd som du kan känna dig trygg och säker med att anlita. Vi är flexibla, punktliga och att du har alltid rätt till vår Nöjd-Kund-Garanti.